Atmosferik Perspektif ile Finlandiya Manzaraları

Mikko Lagerstedt kendi kendini yetiştirmiş Finlandalı bir fotoğrafçı. Sanatçı; daha çok Finlandiya‘nın müthiş manzarasını, atmosferik perspektif açısıyla gece karanlığında çekiyor.

Lagerstedt’in fotoğrafçılık yolculuğu Aralık 2008 yılında başlamış ve ilk andan itibaren bu sanata bağlanmış. Fotoğraflarında görselliği ve o an hissedilen duyguları vermeye çalışıyor.

Sanatçının fotoğraflarını sizler için derledik;

Atmosferik Perspektif ile Finlandiya Manzaraları-artmanik-1 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-2 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-3 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-4 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-5 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-6 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-7 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-8 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-9 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-10 atmosferik-perspektif-ile-finlandiya-manzaralari-artmanik-11

kaynak: link

0 Yorum Yorum Yap →